Menu

Biztonsági Fóliás tükör készítés

Vállalunk biztonsági tükör készítést, tükör szerelést, fóliás biztonsági tükör készítést és megmunkálást egyedi formára vagy sablon alapján.

Ha biztonsági tükörre, edzett színes üvegre, esg biztonsági edzett üvegre van szüksége akkor a legjobb helyen jár.

Rövid gyártási, megmunkálási idővel vállaljuk a biztonsági tükrök vagy edzett üvegek készítését szinte bármelyik üvegfajtából. (szinte az összes üveg és tükör típus és szín raktárról elérhető különböző vastagságokban

Biztonsági tükörre van szüksége?

Biztonsági Tükör készítés és megmunkálást (vágás, fúrás, csiszolás, furatok) vállalunk az ön által kért tükörből 4mm tükör vastagságtól az ön által megadott méretek alapján is akár beépítés nélkül házhoz szállítással.

Tükör helyszíni szerelés, Tükör beépítés nélkül, Fitnesz terem, táncterem, Probafülke tükör szerelés, Tükör konyha hátfal, Fürdőszobai tükrök, Dekor tükör falburkolatok, Fali tükör, álló tükör.

Ingyenes ajánlatkérés: Néhány adat megadásával töltse ki űrlapunkat és megküldjük önnek ajánlatunkat. Ha elnyeri tetszését ajánlatunk akkor megis rendelheti az üveg vagy tükör készítést. Az általunk megküldött ajánlat tartalmazni fogja az ön által keresett egyedi méretre gyártott termék(ek) egyedi gyártási árát, a gyártási határidőt és a megrendelés feltételeit.

Online ajánlatkérés

Kérésre kiszállítjuk címre kiszállási díj ellenében!

Tervrajz feltöltése ha szükséges

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

    captcha