Menu

Cart

Tükör csempére, csempe síkjába (közé)

Vállalunk fürdőszobai tükör készítést egyedi méretre, tükör ragasztást  a helyszínen, csempe közé vagy csempére. 4mm tükröt használunk de nagyobb méret és furatos kivágott tükör esetén az 5 és 6mm vastag tükörrel dolgozunk.

ℹ️ Elérhető tükörfajták:

Ezüst tükör, Bronz tükör, Szürke tükör

ℹ️ Tükör ragasztás csempe síkjába, csempeközé:

Javasoljuk a helyszíni pontos méretvételt részünkről hiszen ilyen esetben a tükör és a csempe között minimális helynek -fugahelynek kell maradnia és ilyenkor mm pontos méretre van szükség. Meg kell nézni a sarkokat hogy derékszögben vannak-e mert különben a tükörlap nem fog a helyére menni. Ha világítás és konnektort is van ami a tükörből fog kiállni akkor ilyenkor veszünk pontos gyártási méretett a furatok miatt.

ℹ️ Tükör ragasztás csempére:

A megadott méretben legyártjuk a kért tükörfajtából a tükröt, gépi (KP) polírozott élcsiszolást kap. Ön megadja a méretett mi legyártjuk, hozzuk és a helyszínen beépítjük - ragasszuk. Ha vannak furatok akkor érdemes kérni kiszállást felméréshez a pontos gyártási méret miatt.

ℹ️ Gyártás, beépítési határidő:

Átlagosan megrendeléstől, felmeréstől számított 5-6 nap alatt elkészítjük, beépítjük a megrendelt tükröt. Csak gépi élcsiszolt minőségi üveg/tükörrel dogozunk! Munkánkra 3 év beépítési garancia van.

ℹ️ Beépítési méret garancia!

Ha kér kiszállást / felmérést természetesen a méretekre garanciát adunk. Ha ön adja a méretet - akkor természetes csak arra van garancia hogy azt a méretett hozzuk önnek amit megrendelt. A méretet -emailban adhatja meg a félreértés elkerülése végett.)

Bizonyos esetben szükséges a helyszíni felmérés!

Szükség van nagyobb méretű tükör beépítésénél, és többek közt: pl ha tükörlapot ragasztunk csempe közé illetve ha fúrni kell a tükörlapot vagy alakos helyre kell beépíteni (akkor sablonozunk) és minden olyan esetben ahol mm pontos méretett kell venni. Így garantált a hibátlan beépítés.

ℹ️ Tükör ár és beépítési árak:

A tükör beépítés árát a tükörlap fajtája (vastagsága) mérete és formája - a kért tükör csiszolás fajtája és a beépítés jellege alapján tudunk adni. Használja ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadásával megküldjük önnek tükör beépítési árainkat. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

Fürdőszobai tükör készítés, tükör beépítés, tükör ragasztás a helyszínen. Munkánkra 3 év beépítési garancia van. Csak neutrális szilikon ragasztot használunk ami UV álló, gomba álló és penész álló.

Tükör készítés egyedi méretre, tükör ragasztás csempére    Tükör készítés egyedi méretre, tükör ragasztás csempére

Fürdőszobai tükör készítés csempe síkjába, tükör beépítés csempe közé, tükör ragasztás a helyszínen. Munkánkra 3 év beépítési garancia van. Csak neutrális szilikon ragasztot használunk ami UV álló, gomba álló és penész álló.

tükör ragasztás csempére   Tükör csempére, csempe síkjába (közé)

Tükör ragasztás falra, furatos kivágott tükör készítés egyedi méretre

tükör ragasztás csempére   furatos tükör, tükör furattal, tükör kivágással

Tükör ragasztás falra, zuhanyfal készítés referenciánk. Egyedi méretre gyártott üveg zuhanyfal készítés, edzett biztonsági üvegből króm vagy szálcsiszolt átfogóval.

tükör ragasztás falra   egyedi üveg zuhanyfal készítés

Fali tükör ragasztása,  nagymértű tükör beépítés ragasztással

  

Fürdőszobai tükör készítés egyedi méretre, tükör beépítés, tükör ragasztás a helyszínen. Munkánkra 3 év beépítési garancia van.

tükör ragasztás csempére   tükör ragasztás csempére

Bronz tükör egyedi méretre, beépítve.

bronz dekor tükör   bronz dekor tükör

Ledes tükör készítés, beépítés referenciánk.

egyedi ledes tükör készítés

ℹ️ Működési területünk:

Agárd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Dunaharaszti, Dunakeszi, Diósd, Etyek, Érd, Fót, Halásztelek, Herceghalom, Kerepes, Mány, Mogyoród, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pomáz, Sóskút, Százhalomabatta, Szentendre, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint, Tököl, Zsámbék, Velence; 

Ha nem találja itt az ön települését kérem hívjon minket. +36 70 391 4030

Log In or Register

Agárd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,