Menu

Cart

Fitness, tánc, pilates, balett terem tükör szerelés

Fitnesz terem, tánc termi, próba terem - balett tükör készítés, helyszíni szereléssel. Nagy méretű tükrök beépítve, biztonsági tükörkészítés.

Ezüst tükör, Bronz tükör, Szürke tükör helyszíni beépítése ragasztása.

Gyártás, beépítési határidő:

Átlagosan megrendeléstől, felmeréstől számított 5-6 nap alatt elkészítjük, beépítjük a megrendelt tükröt. Csak gépi élcsiszolt minőségi üveg/tükörrel dogozunk! Munkánkra 3 év beépítési garancia jár. Megrendelés esetén ha szükséges igyekszünk még aznap kiszállni méretvételezéshez.

Tükör és beépítési árak:

A tükör árát a tükörlap mérete a kért vágási forma (négyszög, háromszög, rombusz, kör, ovális, hatszög, nyolcszög, stb) és a beépítés jellege alapján tudunk adni. Használja ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadásával megküldjük önnek tükör, tükörbeépítési árainkat. 

Az általunk megküldött ajánlat tartalmazni fogja az ön által keresett egyedi méretre gyártott termék(ek) egyedi gyártási árát, a gyártási határidőt és a megrendelés feltételeit. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

  

Ha nem találja itt az ön települését kérem hívjon minket. +36 70 391 4030

Beépítési méretgarancia! Ha kér kiszállást / felmérést természetesen a méretekre garanciát adunk. Ha ön adja a méretett - akkor természetes csak arra van garancia hogy azt a méretett hozzuk önnek amit megrendelt. A méretet -emailban adhatja meg a félreértés elkerülése végett.)

  

Bizonyos esetben szükséges a helyszíni felmérés! Szükség van nagyobb méretű tükör beépítésénél, és többek közt: pl ha tükörlapot ragasztunk csempe közé illetve ha fúrni kell a tükörlapot vagy alakos helyre kell beépíteni (akkor sablonozunk) és minden olyan esetben ahol mm pontos méretett kell venni. Így garantált a hibátlan beépítés.

Nagy méretű ezüst tükör beépítés, kondi terem tükör

  

Nagyméretű tükör beépítés ragasztással fitnesz teremben

  

Nagyméretű tükör fal készítés

  

Bronz fali tükör ragasztás

  

Fali tükör ragasztása,  nagymértű tükör beépítés ragasztással

  

Mégtöbb fitneszterem - táncterem - balett terem tükör fal készítés referencia

Log In or Register

Agárd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,