Menu

Cart

Ezüst tükör

Vállalunk ezüst, hagyományos tükörből tükör készítést egyedi méretre, igény szerinti megmunkálással beépítéssel vagy beépítés nélkül is 4mm, 5mm, 6mm vastag tükörből.

ℹ️ Elérhető:  4mm, 5mm, 6mm vastagságban.

Kérésére beépítés nélkül is legyártjuk (kb 5-7nap) a tükörlapot egyedi méretre, amit utána átvehet személyesen Budaörsön.

ℹ️ Ha tudja a pontos méretet és nem kér beépítést az alábbi linken megis rendelheti.

ovális versenypálya formájú  tükör készítés egyedi méretre  Félkör alakú tükör készítés egyedi méretre  Kör alakú tükör egyedi méretre a kért csiszolással  Téglalap alakú, álló tükör egyedi méretre  Octagon - nyolcszög alakú tükör készítés egyedi méretre Hexagon - mirrors - egyedi formájú tükör Ovális formájú tükör egyedi méretre    Négyzet, négyszög alakú tükör egyedi méretre
 

Készre gyártott, egyedi formájú és csiszolású tükör kínálatunkat - itt találja. Termékeinket megvásárolhatja egyedi méretre gyártva beépítéssel, vagy beépítés nélkül is! Tükör katalógus

ℹ️ Tükrös, üveges munkák:

Tükör helyszíni szerelés, Fitnesz, táncteremi tükörfal, Probafülke tükör szerelés, Tükör konyha hátfal, Fürdőszobai tükrök, Dekor tükör falburkolat, Színes hátfal üveg készítés, Tükör készítés beépítés nélkül,

 

ℹ️ Gyártás, beépítési határidő:

Átlagosan megrendeléstől, felmeréstől számított 5-7 nap alatt elkészítjük, beépítjük a megrendelt tükröt. Csak gépi élcsiszolt minőségi üveg/tükörrel dogozunk! Munkánkra 3 év beépítési garancia jár.

ℹ️ Tükör beépítési árak:

A tükör beépítés árát a tükörlap mérete és formája a kért tükör csiszolás fajtája és a beépítés jellege alapján tudunk adni. Használja ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadásával megküldjük önnek tükör, tükör beépítési árainkat. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

ℹ️ Beépítési méret garancia:

Ha kér kiszállást / felmérést természetes a méretekre garanciát adunk. Ha ön adja a méretett (  ) akkor természetes csak arra van garancia hogy azt a méretett hozzuk önnek amit megrendelt. A méretett sms.-ben-emailban adhatja meg a félreértés elkerülése végett.)

Bizonyos esetekben szükséges a helyszín felmérés. Szükség van nagyobb méretű tükör beépítésénél, pl ha tükörlapot ragasztunk csempe közé illetve ha fúrni kell a tükörlapot vagy alakos helyre kell beépíteni (akkor sablonozunk) és minden olyan esetben ahol mm pontos méretett kell venni. Így garantált a hibátlan beépítés.

ℹ️ Tükör ragasztás csempe közé:

Javasoljuk a helyszíni pontos méretvételt részünkről hiszen ilyen esetben a tükör és a csempe között minimális helynek -fugahelynek kell maradnia és ilyenkor mm pontos méretre van szükség. Meg kell nézni a sarkokat hogy derékszögben vannak-e mert különben a tükörlap nem fog a helyére menni. Ha világítás és konnektort is van ami a tükörből fog kiállni akkor a ilyenkor veszünk pontos gyártási méretett a furatok miatt.

ℹ️ Tükör ragasztás csempére:

A megadott méretben legyártjuk a kért tükörfajtából a tükröt, gépi (KP) polírozott élcsiszolást kap. Ön megadja a méretett mi legyártjuk, hozzuk és a helyszínen beépítjük - ragasszuk. Ha vannak furatok akkor érdemes kérni kiszállást felméréshez a pontos gyártási méret miatt.

ℹ️ Működési területünk:

Agárd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Dunaharaszti, Dunakeszi, Diósd, Etyek, Érd, Fót, Halásztelek, Herceghalom, Kerepes, Mány, Mogyoród, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pomáz, Sóskút, Százhalomabatta, Szentendre, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint, Tököl, Zsámbék, Velence; 

 

Tovább a kategóriában: « Bronz tükör Szürke tükör »

Online ajánlatkérés

Tervrajz feltöltése ha szükséges

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

    Log In or Register

    Agárd, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Csömör, Dunaharaszti, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Velence, Zsámbék,