Menu

Ezüst tükör

Vállalunk ezüst, magasfényű hagyományos tükörből tükör készítést egyedi méretre, igény szerinti megmunkálással beépítéssel vagy beépítés nélkül is 3mm, 4mm, 6mm vastag tükörből.

Elérhető: 3mm, 4mm, 6mm, 8mm vastagságban.

Tükrös, üveges munkák: Tükör helyszíni szerelés, Tükör készítés beépítés nélkül, Fitnesz teremi, táncteremi tükörfal készítés, Probafülke tükör szerelés, Tükör konyha hátfal, Fürdőszobai tükrök, Dekor tükör falburkolatok, Fali tükör, álló tükör készítés méretre, Konyhai hátfal üveg készítést dekor színes üvegből,

ℹ️ Gyártás, beépítési határidő:

Átlagosan megrendeléstől, felmeréstől számított 3-5nap alatt elkészítjük, beépítjük a megrendelt tükröt. Csak gépi élcsiszolt minőségi üveg/tükörrel dogozunk! Munkánkra 3 év beépítési garancia jár.

ℹ️ Tükör és beépítési árak:

A tükör beépítés árát a tükörlap mérete és formája a kért tükör csiszolás fajtája és a beépítés jellege alapján tudunk adni. Használja ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadásával megküldjük önnek tükör, tükörbeépítési árainkat. Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

ℹ️ Beépítési méret garancia:

Ha kér kiszállást / felmérést természetes a méretekre garanciát adunk. Ha ön adja a méretett (  ) akkor természetes csak arra van garancia hogy azt a méretett hozzuk önnek amit megrendelt. A méretett sms.-ben-emailban adhatja meg a félreértés elkerülése végett.)

Bizonyos esetekben szükséges a helyszín felmérés. Szükség van nagyobb méretű tükör beépítésénél, pl ha tükörlapot ragasztunk csempe közé illetve ha fúrni kell a tükörlapot vagy alakos helyre kell beépíteni (akkor sablonozunk) és minden olyan esetben ahol mm pontos méretett kell venni. Így garantált a hibátlan beépítés.

ℹ️ Tükör ragasztás csempe közé:

Javasoljuk a helyszíni pontos méretvételt részünkről hiszen ilyen esetben a tükör és a csempe között minimális helynek -fugahelynek kell maradnia és ilyenkor mm pontos méretre van szükség. Meg kell nézni a sarkokat hogy derékszögben vannak-e mert különben a tükörlap nem fog a helyére menni. Ha világítás és konnektort is van ami a tükörből fog kiállni akkor a ilyenkor veszünk pontos gyártási méretett a furatok miatt.

ℹ️ Tükör ragasztás csempére:

A megadott méretben legyártjuk a kért tükörfajtából a tükröt, gépi (KP) polírozott élcsiszolást kap. Ön megadja a méretett mi legyártjuk, hozzuk és a helyszínen beépítjük - ragasszuk. Ha vannak furatok akkor érdemes kérni kiszállást felméréshez a pontos gyártási méret miatt.

ℹ️ Működési területünk:

Cégünk Budaörsi székhelyű: Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Sóskút, Tárnok, Telki, Törökbálint, Zsámbék - de kérésre elmegyünk bárhová.

 

Tovább a kategóriában: « Bronz tükör Szürke tükör »

Online ajánlatkérés

Kérésre kiszállítjuk címre kiszállási díj ellenében!

Tervrajz feltöltése ha szükséges

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Az ajánlatkérés nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

    captcha